Servicii

Acasa / Servicii

Servicii

Printare in aceasi zi

Serviciile de imprimare in aceeasi zi, sunt de asemenea disponibile. Scopul nostru este de a va oferi un proiect realizat in mod profesional, indiferent de optiunea pe care o alegeti. Printurile tale vor fi finalizate pana in momentul in care magazinul se inchide.
Se aplica totusi unele limitari cantitative.

Servicii de printare

La Krüger Brent, putem crea orice va puteți imagina. Cu noi puteți obtine cele mai bune moduri de imprimare posibile pentru bugetul tau - fie ca e vorba de offset sau digital.

 • Brosuri
 • Pliante
 • Calendare
 • Cataloage
 • Leaflet-uri
 • Wobbler-uri
 • Stickere
 • Etichete
 • Si multe altele.

Pliante

Tot pe o scara larga de citit, pliantele sunt un instrument excelent pentru a sustine afacerea. Puteti conduce traficul de clienti catre site-ul dvs. printr-un apel puternic la actiune la sfarsitul pliantului si consumatorii vor urma. Vei obține mai multe visite pe tot parcursul camapniilor de informare a clientilor prin pliante tiparite adecvat. Vom personaliza totul la specificatiile dumneavoastra si va garantam ca afisul va prinde ochiul.

Calendare

Fie ca este o expresie de apreciere sau un instrument-cheie in caseta de instrumente de marketing, calendarul pastreaza numele tau accesibil tot timpul anului în bucatarii sau birouri. Indiferent de dimensiunea, finisajul sau grosimea pe care o aveti in minte, noi te-am acoperit.

Cataloage

Cataloagele sunt un instrument eficient in mixul de marketing multimedia, ajuta la generarea de rezultate si pentru a castiga increderea clientilor. Poti dispune de produse sau servicii intr-un catalog pentru a face o impresie buna. De asemenea poti veni cu propriile tale idei creative sau lasati-ne sa va ghidam prin procesul de decizie. Echipa noastra este orientata spre rezultate si gata sa produca imprimarea la cel mai inalt nivel posibil de calitate.

Brosuri

Uniti design si copiere intr-un mod unic pentru a trezi interesul catre povestea ta de brand. Astfel vei putea sa raspunzi la întrebari si sa furnizezi surse pentru informatii suplimentare. Decide cu privire la cat de multe pliuri doresti, iar noi o sa va oferim rezultate profesionale.

Leaflets sau foi volante

Daca sunt facute in mod corespunzator, foile volante sunt o buna metoda de introducere pe piata, care va face brand-ul tau sa iasa in evidenta fata de restul. De asemenea reprezinta o modalitate buna pentru a raspandi cuvantul atunci cand aveți un eveniment sau pentru vanzari viitoare. Intriga publicul si atrage clientii ideali printr-un design creativ.

Wobblers

Utilizati-le pentru a vinde oferte speciale, tichete cadou si produse noi in cadrul brand-ului tau. Vom face un Wobbler pop si va vom capta atentia trecatorilor.

Servicii de printare online

Plasați comanda din confortul propriei case sau la birou. Oricare ar fi problemele pe care le aveti, acestea vor fi tratate in cel mai scurt timp posibil. Serviciul de imprimare online, va poate ajuta sa economisiți timp si bani. Trimiteti-ne un e-mail pentru a stabili detaliile.

Printare de carti

Joaca cu un pas inaintea jocului si prezenta-ti afacerea cu o carte.
Ce trebuie sa iei in considerare inainte de a comanda?

 • Coperta cartii.
 • Imbinarea.
 • Marimea.
Oh, si un ultim lucru! Nu uita, cartile sunt adesea judecate dupa copertile lor, asa ca trebuie sa le dai o sansa corecta.

Print cu discount

Oferim solutii de imprimare potrivite pentru toate nevoile dumneavoastra. Verifica reducerile noastre disponibile aici:

Imprimare personalizata

Asigurati-va amprenta asupra lumii cu ajutorul printurilor personalizare. Suntem in masura sa oferim o gama larga de dimensiuni, materiale, alaturi de o multitudine de capabilitați de finisare, cum ar fi UV totala sau partiala de acoperire off-set, stantare personalizate, lipire, si laminare, printre altele. Embosare, decupare, legare sau infoliere, dumneavoastra nu trebuie decat sa ne spuneti ce doriti și noi vom gasi solutia potrivita pentru proiectul tau de imprimare personalizat. Experții noștri garanteaza viziunea ta va fi realizat pe suport de hartie. Evidentiați produsele sau serviciile dvs. si adauga o nota de individualitate pentru printul tau prin utilizare de efecte. Alegeti color sau imprimare alb-negru pe o varietate de stocuri de hartie. Noi nu vom reduce niciodata calitatea.

Printare de documente

In cazul in care trebuie sa imprimati, fișe de lucru documente juridice, documente contabile sau alte tipuri de formulare, va putem ajuta. Contati pe noi pentru a imprima documentele cele mai importante. Veti primi sfaturi despre ce materialele ar trebuie utilizate si care proces de imprimare ar fi cel mai potrivit pentru documentul dumneavoastra.

Imprimarea plicurilor

Prin imprimarea plicurilor, va oferim e-mailurile care nu se vor pierde niciodata. Vom injecta un recurs vizual prin care se va reflecta stilul companiei dumneavoastra direct pe plic. Fa-i curiosi sa deschida scrisoarea.

Imprimarea off-set

 • Calitate foarte ridicata a imaginii
 • Proces de imprimare mai rapid
 • Volum mare si o eficienta de preț sporita
 • Gama mai larga de substraturi de imprimare
 • Bucati de dimensiuni mai mari
Tiparirea offset este o metoda de imprimare fara varsta, care va permite sa imprimați foi mai mari, cu ajutorul unei placi pentru a crea imagini. Procedeul poate fi folosit pentru orice numar de cerneluri si este recomandat pentru locuri de munca high-end. De asemenea, cu cat mai mult imprimați, cu atat mai ieftin va fi pretul pe bucata.

Imprimare digitala

 • Mai ieftin pentru imprimarea de volum redus
 • Un bun control al culorilor
 • Mai potrivite pentru imprimarea cantitatilor mai mici
 • Intoarceri rapide
 • Capacitatea de date variabile

Imprimarea stickerelor

Asigurati-va mesajul corect prin imprimarea stickerelor! Autocolantele sunt o forma suplimentara de marketing si de publicitate pentru produsele sau serviciile dumneavoastra. Noi folosim o gama diversa de materiale care sunt de lunga durata si de mare calitate. Va puteti transforma cu usurinta un pachet plictisitor mare intr-unul cu un singur autocolant deosebit. Stickerele personalizate, pot fi utilizate pentru ferestre, podea sau pe decalii peretilor, orice ai alege, poti condimenta lucrurile un pic si devino creativ cu grafica buna. Etichetele sunt versatile și pot fi lipite aproape peste tot!

Imprimarea etichetelor

Vorbeste cu noi despre cerintele dumneavoastra si vom fi mai mult decat fericiti sa va oferim cel mai bun sfat. Nu uita ca si micile lucruri contează!

Similar cu autocolantele, etichetele au rolul de a face produsele mai atractive si sunt utilizate in scopuri informative. Oamenii vor identifica cu usurinta logo-ul si vei maximiza expunerea de brand.

Manuale, rapoarte si traininguri

Material de cea mai inalta calitate care adauga faptul ca urmatorul nivel de profesionalism este construit pentru a rezista. Echipa noastra se va ocupa de toate detaliile tehnice dificile pentru a va prezenta manuale bine concepute, rapoarte sau materiale de instruire si sa le pastreze intr-un mod user-friendly. Poti treci de la plictisitor la excitant intr-o clipa.

Planul de imprimare

Oferim calitate imbatabila datorita maiestriei noastre si a timpului foarte bun de livrare. Planul de imprimare este realizat cu o precizie ridicata si toate cerintele dumneavoastra de imprimare vor fi satisfacute. Nu este nevoie sa va faceți griji, echipa noastra va asigura o calitate superioara a imaginii chiar daca timpii sunt impecabili.

Imprimarea color

Ne vom asigura ca piesa imprimata pentru tine sa fie de cea mai inalta calitate prin culori vibrante, stabile cu gradații fine, astfel incat sa puteti scoate in evidenta afacerea dumneavoastra cu stil.Fiecare piesa produsa va menține fidelitatea culorilor adevarate. Ne place sa oferim o calitate care devine observata.

Imprimarea alb-negru

Dacă doriti sa scoateti culoarea din ecuatie si doriti sa imprimati tonalitati clare, materiale frumoase si tonifiate corect alb-negru, te afli in locul potrivit. Noi livra printuri uimitoare, cu o gama de contrast ridicat, care ofera mai multe detalii, textura si excluzand orice opacitate gri. Noi lucram cu cerneala alb-negru de inalta calitate, pentru a obtine lucruri bine facute.

Fotocopiere

Fotocopierea de tipul outsourcing este cel mai bun mod de a scapa de timpul greu pentru fotocopiat. Fie ca aveti nevoie de alb-negru sau de fotocopierea color, sau scanari digitale ale documentelor. Aveti incredere in noi pentru a va oferi copiile intr-o imagine perfecta.

Date Variabile

VDP este o excrescenta directa de imprimare digitala, ce utilizeaza baze de date informatice, dispozitive digitale de imprimare si software extrem de eficient pentru a crea imagini de inalta calitate, documente color, cu un aspect comparabil cu cel pentru tipar offset conventionale. Datele variabile se concentreaza pe interesele clienților individuali fiind un proces ideal pentru publicitate directionata. Aceastea permit realizarea documentelor foarte personalizate, facilitand modificarea unor elemente, cum ar fi textul, grafica și imaginile dintr-o singura bucata imprimata la alta prin intermediul tehnologiei de imprimare digitala. Putem produce, de asemenea, orice fel de cod de bare de la orice fel de sursa. Alegerea acestei metode va ajuta sa va conectati cu clientii intr-un mod mai relevant și spori ratele de răspuns.